Welk cadeau moet ik aan het Bruidsmeisje geven?

Velen vinden een bruidsmeisje bij het huwelijk een absolute must en zeker onmisbaar. Een bruidsmeisje aanwezig op de belangrijkste dag van jullie leven kan net dat beetje extra's geven. Maar als een bruidsmeisje de gehele dag aan jullie zijde heeft gestaan, wil je haar na afloop uiteraard ook bedanken. Wat is er dan mooier dan het bruidsmeisje een cadeau te schenken als blijk van waardering?

Bruidsmeisje cadeau

Wat kun je een bruidsmeisje cadeau geven, die de gehele dag aanwezig is geweest en mee heeft geholpen om deze speciale dag vlekkeloos te laten verlopen en plezierig te maken? Er zijn tal van dingen te bedenken:

  • Een prachtige foto met het bruidspaar en het bruidsmeisje met een persoonlijke tekst
  • Kleding
  • Een bon voor een welnessresort
  • Cadeaubon
  • Overnachten in een mooi hotel
  • Een etentje

Een bruidsmeisje cadeau hoeft ook helemaal niet duur te zijn en op het internet zijn tal van dingen te vinden die je kunt schenken aan het bruidsmeisje.

Iets persoonlijks

Een bruidsmeisje cadeau kan ook iets persoonlijks zijn. Je kunt hierbij denken aan een fotocollage van haar met haar vrienden, een mooie kaart met geld en een persoonlijke en handgeschreven tekst, een taart met haar foto of een speech tijdens de receptie waarin je haar persoonlijk bedankt.

Bijzonder cadeau

Wat je het bruidsmeisje ook voor cadeau schenkt, zorg ervoor dat zij er iets aan heeft, dat het bijzonder is en waaruit blijkt dat je haar aanwezigheid op jullie speciale dag enorm waardeert. Zo weet zij hoe belangrijk zij die dag voor jullie was en zal ze met genoegen terugkijken op deze bijzondere dag, waar 2 mensen elkaar het ja woord gaven.