De leukste kleding voor de kinderen van het bruidspaar

In deze moderne tijd gebeurt het steeds vaker, dat het bruidspaar al kinderen heeft indien ze gaan trouwen. Er kunnen echter ook al kinderen aanwezig zijn uit een vorig huwelijk. Het is dan natuurlijk leuk om de kinderen volledig bij de bruiloft te betrekken. Zijn de kinderen al wat ouder, dan hebben ze vaak al een eigen mening over de te dragen kleding en is er een grote keuze aan nette kinderkleding die goed kan aansluiten bij de bruidskleding. Een andere mogelijkheid die vooral ook voor de kleine kinderen tot ongeveer 8 jaar leuk is, is bruidskleding voor kinderen. Op deze manier is de bruiloft ook echt voor de kinderen en gaan ook zij met hun papa en mama trouwen. Zo zijn er voor jongens: kinderkostuums, kinderoverhemden, kinderstropdassen en nette kinderschoenen. Maar ook voor de meisjes zijn er: bruidsjurkjes, kindergala jurkjes, kinderbolero’s en de prachtigste meisjes schoenen.

Hoe kleed ik de bruidsmeisjes en bruidsjonkers

Bruidsmeisjes en bruidsjonkers hebben een belangrijke taak bij de bruiloft. Ze dienen als begeleiding voor het bruidspaar en hebben taken zoals: voor het bruidspaar uit lopen, het bruidspaar naar de plaats begeleiden, met bloemblaadjes strooien en eventueel de bruidssleep dragen. Het mooiste is dat de bruidsmeisjes allemaal dezelfde jurk dragen en de bruidsjonkers allemaal hetzelfde kostuum. Zorg dat deze kinderkleding mooi is afgestemd op de kleding van het bruidspaar. Dit kan zijn in dezelfde stijl en kleuren, maar het mag ook daarvan afwijken, mits het qua kleur en stijl bij elkaar past. Hiervoor kun je terecht bij bruidsmode zaken, waar ze je tevens van prima advies kunnen voorzien.

Praktische kinderkleding voor een bruiloft

Het hoeft niet zo moeilijk te zijn om de mooiste kinderkleding te kopen, maar wordt die kleding nog vaker gedragen en is die kleding wel praktisch. Het is toch jammer om geld uit te geven voor kinderkleding, die maar 1 maal gedragen wordt. Denk hier goed over na, er zijn namelijk tal van combinaties met kinderkleding mogelijk, die niet alleen prettig dragen maar tevens nog vaker gedragen kunnen worden. Zo is een nette spijkerbroek of katoenen broek, makkelijk te onderhouden en goed te combineren met de mooiste blouses en truien.

Waar koop ik de leukste kinderkleding

Heb je een uitnodiging voor een bruiloft of trouwerij en de kinderen zijn ook uitgenodigd, dan moet er meestal kleding gekocht worden. Betreft het kinderen die bij het bruidspaar horen, kun je de prachtigste ideeën opdoen op internet, trouwbeurzen en bruidsmode zaken. Gaat het echter om de kinderen van de gasten, dan zijn er in de meeste steden vele kleding boetieks, die de prachtigste kleding voor kinderen verkopen. Betreft het kostuums en jurken voor kinderen die eenmalig gedragen worden, dan is er ook de mogelijkheid tot het huren van kleding.

Is er een dresscode voor kinderen

Met een dresscode wordt aangegeven wat er van de gasten qua kleding wordt verwacht. Eigenlijk is een dresscode niets anders dan een richtlijn, van wat je aantrekt naar een feest zoals een bruiloft. Wordt er niets over een dresscode op de uitnodiging aangegeven, dan is de richtlijn voor een bruiloft gewoon netjes gekleed en kun je zelf samen met de kinderen bepalen welke kleding er gedragen wordt.