Waarom naar de Honeymoon shop?

Ga je trouwen en heb je bruidskleding nodig, dan is de Honeymoon shop een aanrader. De Honeymoon shop is namelijk een van de meest uitgebreide en grote bruidsmodezaken van de Benelux. Deze prachtige 5 etages tellende bruidsmodezaak, heeft een zeer exclusieve internationale collectie aan merk bruidsjaponnen en voor de bruidegom, trouwpakken, jacquets en smokings. Bij de Honeymoon shop is de kans van slagen zeer groot, omdat hier werkelijk aan alles gedacht is. Van klein tot groot, in werkelijk alle maten is hier bruidskleding te verkrijgen. Zelfs de mooiste bruidsjurken voor zwangere vrouwen, behoren bij de Honeymoon shop tot de mogelijkheden. Daarnaast, beschikt de Honeymoon shop over een zeer vriendelijk en deskundig personeel, dat je van alle advies kan voorzien.

Wordt er nog meer bij de Honeymoon shop verkocht

De Honeymoon shop is niet alleen geschikt voor bruidsjurken en trouwpakken, maar heeft nog veel meer moois in haar collectie. Er is namelijk ook een prachtige afdeling, waar de mooiste bijpassende lingerie te verkrijgen is en allerlei accessoires die de bruid nog mooier maken, dan ze ongetwijfeld al is. Accessoires die uiteenlopen van een bruidssluier en tasje tot de schitterendste sierraden. Voor mooie bijpassende damesschoenen heb je hier ook een ruime keuze. Voor de ouders van het bruidspaar of gasten die zijn uitgenodigd, is er bij de Honeymoon shop een afdeling met zeer mooie dames avondkleding. Je ziet dat een dag naar de Honeymoon shop in Rotterdam, een succesvolle dag kan worden.

Voor welke merken naar de Honeymoon shop

De Honeymoon shop, verkoopt bruidskleding van de meest vooraanstaande merken op dit gebied. Het voordeel van merkkleding is de perfecte pasvorm en de prachtige kwaliteit.
Merken die de Honeymoon shop in haar collectie heeft zijn:

 • Lady Bird
 • Maggie Sottero
 • Marylise
 • Demetrios
 • La Sposa
 • Modeca
 • Sophia Tolli
 • Perla de Elle
 • Novia D’art

Bezoek ook de Love and Marriage beurs

Voordat je naar de Honeymoon shop in Rotterdam gaat, is het leuk om alvast ideeën op te doen bij de Love & Marriage beurs. Een heerlijk dagje uit terwijl je geholpen wordt bij de vele keuzes die je op het gebied van de bruidskleding moet maken. Terwijl je hier proeft van een glaasje champagne, kun je genieten van een mode show, waarbij de prachtigste bruidskleding wordt geshowd. De honeymoon shop is hier een van de deelnemers, zodat je precies weet wat er zoal te koop is. Kijk op internet voor de data van deze beurzen.

Hoe kom ik bij de Honeymoon shop?

De adres gegevens van de Honeymoon shop in Rotterdam zijn:

Korte hoogstraat 4, 3011GL Rotterdam. Dit is een adres in het centrum van Rotterdam.

 • Ga je met de auto, type deze adres gegevens dan in op de ANWB routeplanner op internet, om de juiste routebeschrijving te krijgen. Er zijn diverse parkeergarages in de directe omgeving.
 • Ga je echter met de trein, neem dan op het centraal station Rotterdam, de metro richting Spijkenisse/Slinge. Stap vervolgens uit op metrostation beurs en in slechts 2 minuten lopen ben je op de plaats van bestemming.