Trouwjurk Budgetvriendelijk

Wanneer je gaat trouwen wil jij natuurlijk de jurk van je dromen, de meest romantische jurk die je je maar kunt bedenken. Je wilt kwaliteit, een jurk die bij de naden niet zomaar kan scheuren. Een onbezorgde trouwdag. Maar aan een kwalitatief goede trouwjurk hangt een prijskaartje. 
Wanneer je niet zoveel te besteden hebt kom je al gauw van “de koude kermis thuis”. Je denkt misschien dat je nooit een mooie trouwjurk zou kunnen betalen.

Wij zullen een aantal tips geven hoe je toch een prachtige trouwjurk kunt betalen.

Een mooie trouwjurk hoeft niet duur te zijn, zoek eens op “budget trouwjurken” of “budget galajurken” en je zal zien dat je al veel jurken tegenkomt. Je kunt kiezen voor een basisjurk, een met niet veel versieringen. De versieringen en accessoires ga je namelijk apart toepassen. Wanneer je dan een goede basisjurk hebt gevonden kun je verder gaan zoeken naar mooie accessoires die de jurk helemaal afmaken tot de trouwjurk van je dromen.

Accessoires kiezen

Wanneer je gaat zoeken naar accessoires voor trouwjurken kun je kiezen uit veel accessoires. Qua kleuren kun je gaan voor een kleur die past bij je jurk, op deze manieren lopen de accessoires goed over op de jurk en wordt het een geheel. 

De accessoires waar je bijvoorbeeld voor kunt kiezen zijn mooie kanten randjes welke je op de jurk kunt naaien, wanneer je al een sluier hebt kun je deze afmaken met een mooie sierlijke rand van kant en kralen welke lijken op parels, je kunt deze op de sluier vastzetten met naald en garen. Het garen moet natuurlijk dezelfde kleur zijn als de accessoires zodat het niet opvalt. Wanneer je niet handig bent met naald en draad kun je vragen of iemand je wilt helpen, maar op internet zijn ook diverse video’s te vinden waarin precies wordt uitgelegd hoe je kunt naaien zonder dat het zichtbaar is, de onzichtbare steek.

Een andere accessoire die je kunt toepassen om de perfecte trouwjurk te creëren is een ceintuur, je kunt een band ter hoogte van je taille vastnaaien, op het ceintuur kunnen bijvoorbeeld rhinestones of kralen bevestigd zitten welke lijken op echte parels. Wanneer je een ceintuur aanbrengt ter hoogte van de taille wordt je lichaam op die plek geaccentueerd.

Wanneer je zelf accessoires aan je jurk toevoegt wordt de jurk precies zoals jij wil, dé perfecte jurk voor de mooiste dag van je leven. Een jurk waar je echt trots op kunt zijn, je kunt er al je liefde in kwijt. Een droomjurk hoeft niet duur te zijn wanneer je deze tips toepast.

Zoek maar eens op “accessoires trouwjurk”, doe veel inspiratie op en ga voor de mooiste items. Je zal zien dat er zeer veel keuze is, bijvoorbeeld kanten randen of geborduurde applicaties.

Een subtiele armband en ketting maken het gehele plaatje af. Ga voor pumps of ballerina’s in de kleur van de jurk. De sieraden en schoenen kun je via internet bestellen, maar kijk ook eens bij diverse winkels in het centrum van je stad of dorp. Dit hoeven geen winkels te zijn voor trouwkleding, kijk eens rond en je zal versteld staan.

Doe je voordeel met de gegeven tips en creëer jouw trouwkleding zelf.