Welke taken heeft de moeder

Zeker indien er een goede verstandhouding is, wordt de moeder van de bruidegom meestal meegevraagd voor zowel, het uitzoeken van het trouwkostuum van de bruidegom, als het uitzoeken van de trouwjurk van de bruid. Op deze manier wordt er tevens voor gezorgd, dat de kleding van het bruidspaar bij elkaar past, zonder dat ze van elkaar weten wat ze aanhebben. Zorg echter wel als moeder van de bruidegom, dat jij je eigen ideeën en smaak wat kleding betreft, niet al teveel op dringt aan het bruidspaar. Tevens wordt de moeder van de bruidegom vaak gevraagd, om bij de planning en organisatie te helpen. Taken als het schrijven van uitnodigingskaarten en het helpen bij de bruiloftbedankjes horen hier ook bij. Op de bruiloftsdag zelf, zijn er niet zoveel taken voor de moeder. Op deze dag mag ze volop van de bruiloft genieten aan de zijde van haar zoon.

Waar vind ik de beste bruidswinkels

Indien je zoon gaat trouwen en er trouwkleding nodig is, zijn er tal van bruidswinkels waar je uit kunt kiezen. In deze bruidswinkels is het niet alleen mogelijk om trouwkleding voor het bruidspaar te kopen, maar ook om trouwkleding voor jou als moeder van de bruidegom te kopen. Vooral in de grote steden heb je prachtige bruidswinkels, met een enorme keuze aan trouwkleding. Zo is de Honeymoon shop in Rotterdam met zijn 5 etages, een echte aanrader. Maar ook het bruidspaleis in Den Haag of de bruidssuite in Amsterdam, hebben volop keuze voor de mooiste avondjurken, mantelpakjes en allerlei accessoires. Ook op internet wordt er veel trouwkleding via allerlei exclusieve webwinkels aangeboden. Het nadeel hiervan is echter, dat er niet gelijk gepast kan worden, terwijl juist de pasvorm de kleding compleet maakt.

De prachtigste avondjurken

Avondkleding is in alle maten en soorten te verkrijgen. Er zijn avondjurken in korte uitvoering, waarbij de jurk net over de knieën valt. Maar ook lange avondjurken tot op de grond en zelfs met een sleep behoren tot de mogelijkheden. Afhankelijk van je budget, zijn avondjurken al vanaf € 150,- te verkrijgen. Wel is het meestal zo dat duurdere avondkleding van de exclusievere merken, een betere pasvorm hebben en zich erg goed houden.
Exclusievere merken zoals; Oni Onik, Ronoche, Frank Usher, Zedra en Silk Suites.

De mooiste mantelpakjes

Wil je als moeder van de bruidegom liever geen avondjurk aan, maar zoek je naar een andere mogelijkheid, dan behoren mantelpakjes tevens tot de prachtigste trouwkleding. Een mantelpakje is zeer stijlvol en vrouwelijk en heeft een chique uitstraling. Tegenwoordig worden mantelpakjes ook steeds vaker in bruidswinkels aangeboden, vooral omdat ze steeds moderner en hipper worden. Kies je als moeder van de bruidegom, om in een trendy en chique mantelpakje te verschijnen, dan kom je zeer stijlvol voor de dag.

De mooiste bijpassende accessoires

Is de trouwkleding voor jou als moeder van de bruidegom uitgezocht, dan zijn de accessoires zeker zo belangrijk. Met de juiste accessoires, kleed je het geheel namelijk optimaal af. Accessoires die bij de meeste bruidswinkels te koop zijn zoals;

  • Een bijpassend handtasje.
  • Een mooie stijlvolle hoed.
  • Mooie bijpassende sieraden.