Veel keuze

Trouwringen zijn er in diverse soorten en maten en van diverse soorten materiaal. De materialen waar het meest uit gekozen wordt zijn zilver en goud.

Wanneer we kijken naar zilver, zijn er drie soorten zilver waaruit een keus gemaakt kan worden, zo is er fijn zilver, sterling zilver en tweede gehalte zilver. Doorgaans wordt gekozen voor sterling zilver, dat is het meest gebruikte zilver.
Kijken we naar goud, dan zijn er meerdere soorten goud waaruit een keus gemaakt kan worden, zo is er bijvoorbeeld roodgoud, ambergoud, rosegoud geelgoud en witgoud.

In dit artikel gaan we trouwringen van witgoud uitlichten.


Wat is witgoud?

In de loop der tijd is het dragen van een witgouden trouwring steeds populairder geworden. Witgoud ziet er luxe uit, maar een witgouden ring is een mooi subtiel sieraad, tijdloos en het staat bij elke outfit.

Maar was is witgoud nou eigenlijk? Witgoud is een bijzonder materiaal, het heeft een prachtige glans en samen met een diamant zal de ring een echte eyecatcher zijn, maar ook zonder diamant is een witgouden trouwring een prachtig sieraad. Witgoud is 14 karaat goud. Naast een trouwring van witgoud kun je ook een ketting of oorbellen van witgoud dragen tijdens de bruiloft en uiteraard daarna ook. Wanneer je dit prachtige materiaal in het echt hebt gezien is het kiezen van je trouwring geen ingewikkelde keuze meer.


Soort ring

Wanneer je hebt gekozen om een trouwring van witgoud te nemen, zijn er nog ontelbare uitvoeringen te kiezen. Zo kun kiezen voor een mooie diamant in dezelfde of een andere kleur of grote en kleine diamantjes of een mooie smalle subtiele ring zonder diamantjes of andere versieringen. Welke keuze je ook maakt, met een materiaal als witgoud zal je trouwring perfect zijn.

Informatie over de prijzen van trouwringen nodig? Klik dan hier. Of wil je weten hoe je je eigen trouwring kunt ontwerpen? Klik dan hier.